WK: Wat te doen als je niet van voetbal houdt

20140612 wk

Morgen barst het los voor Nederland: het WK voetbal. Heel leuk hoor en fijn dat je je oranje of rood/wit/blauwe outfit nog een keertje extra uit de kast mag trekken na Koningsdag, maar wat als je nu geen fan bent van (het WK)voetbal? Het lijkt wel een beetje een taboe (sssshhhhhht laat het je vriend/vader/oom/broer maar niet horen), maar er zijn natuurlijk ook genoeg mensen die niet zo veel met de hele WK gekte hebben. Maar wat kun je dan doen? Al je vrienden willen waarschijnlijk voetbal kijken. Hierbij wat tips voor degene die geen liefhebbers zijn van voetbal/WK:

  • Park/Strand: is het lekker weer, dan is het heerlijk om met boek/tijdschrift en/of handdoek naar het strand of naar een park te gaan. Geen luidruchtig barbecuende groepen, geen rondrennende honden en vooral….geen voetballende mannen die „per ongeluk“ hun voetbal richting jou schoppen.
  • Bios: Wil je echt niet met het voetbal in aanraking komen of is het niet zo goed weer? Dan is een bezoekje aan de bios zeker de moeite waard. Ideaal om je af te sluiten van het voetbal gebeuren. En vaak kun je helemaal vrij kiezen waar je gaat zitten!
  • Boodschappen: Ok misschien niet het leukste klusje om te doen, maar erg praktisch. Heb je ook zo een hekel aan de ellenlange rijen die voor de kassa’s staan bij de supermarkt? Vervelend als de karretjes van je mede-supermarkt bezoekers de gangpaden blokkeren? Ga boodschappen doen tijdens een voetbal wedstrijd en je kunt door de supermarkt heen racen en in recordtijd boodschappen inslaan!
  • Ikea: nieuwe meubels nodig voor je woning of wil je gewoon lekker even rondstruinen? Ook de Ikea is ideaal om je WK avond door te brengen. Zo afgeladen als Ikea normaalgesproken is ’s avonds of in het weekend, zo rustig is het tijdens een WK wedstrijd.

 

Speak Your Mind

*