What to wear…op valentijnsdag

Dag van de liefde of commerieel gebeuren? Wat je mening over valentijnsdag ook is, feit is dat er veel meer dates op deze dag plaats vinden dan op de meeste andere dagen. Wat als je nu een date hebt met iemand die je nog niet zo lang kent? Meestal is het hele “help wat moet ik aan” gedoe dan erg stressvol. Hierbij een paar tips voor wat, wat mij betreft, outfits zijn die altijd goed zijn. Misschien zijn het klassiekers, maar laten we eerlijk zijn, de meeste mannen zijn niet zo gecharmeerd van trends als sleehakken, UGGs, oversized vesten, baggy jeans, etc.
201402141 2 3
1) Een jurkje. Ja die had je niet aan zien komen hé. Qua jurkjes kun je best wel veel kanten op, liefst met een beetje strak bovenlijfje of strak rokje. Je kunt natuurlijk voor een LBD gaan, maar rood is ook heel geschikt voor een date. Een paar hakken is onmisbaar bij een jurkje en hoewel een paar killer-heels natuurlijk super sexy is, moet je er wel rekening mee houden dat je het restaurant nog in en uit moet lopen en misschien ook wel naar de toilet moet. Je voelt je toch niet zo super sexy meer als je onderweg naar de toilet valt.

2) Een skinny broek of broek met rechte pijpen met, ja daar zijn ze weer, een paar hakken. Ga voor bijvoorbeeld een mooie zwarte broek met een top.

3) Een rokje met een hoge taille. Dit accentueert je vrouwelijke vormen en is ideaal als je geen zin hebt in een strak jurkje of skinny broek.

Heb jij een date vanavond? Zo ja wat trek je aan?

Speak Your Mind

*