Trend: sexy skaterrok

Hoewel de naam skaterrok nu niet gelijk een gevoel oproept waarvan je denkt, “super sexy”, is hij dat wel. Een skaterrok is meestal een rok die in de taille gedragen wordt en met een a-lijn uitloopt tot ergens halverwege je bovenbeen. En laat dit model nu net een mooie taille en vrouwelijk figuur benadrukken. Ondanks dat de naam redelijk stoer klinkt is de skaterrok dus super sexy.
20140317 skaterrok1 2 3

Nog fijner is dat hij easy-peasy te combineren is. De meeste meiden dragen deze rok met een shirtje er in gestopt. Is het een wat wijder shirtje, dan kun je deze er mooi een beetje bovenuit laten poffen. Zal je oma ook leuk vinden, want “goed ingestopt zorgt ervoor dat je buik lekker warm blijft, kind”. Is oma (of je moeder) niet in de buurt, of maakt het ze niet veel uit, dan kun je de skaterrok combineren met een crop top, een van die andere trends van vorige, en deze zomer.

Maar mocht de winter toch noch even terug komen(laten we het niet hopen), dan kun je je skaterrokje ook super combineren met een trui er over heen. Qua schoenen kun je ook zo’n beetje alle kanten op. Voor een wat stoerdere look ga je voor sneakers of enkellaarsjes zonder hak, voor een wat elegantere look kies je voor pumps of sandalen met hak.

Heb jij al een skaterrok? En zo ja, hoe combineer jij hem?

Speak Your Mind

*