Trend: leer

Cool, stoer en tijdloos, dat zijn de meeste leren items voor mij. Leren jasjes, biker schoenen en stoere leren tassen zijn dit najaar en deze winter super trendy! Heb jij al leren items in je kast hangen? En zo ja, welke items?

Trend leer 201312111 2 3

Ik kies meestal niet voor hele uitgesproken items, maar meer voor de klassiekers die lang mee kunnen gaan, zoals een klassiek leren jasje of een paar mooie pumps. Hoewel ik normaalgesproken vaak naar zwart grijp voor de wat klassiekere items, kies ik de laatste tijd vaak voor donkerblauw of bruin. Ik vind dat het mijn looks vaak iets zachter maakt. Ik vind een paar donkerblauwe enkellaarsjes vaak heel mooi bij een donkere jeans. Doordat ze dan bijna dezelfde kleur hebben maakt het je benen langer, en het is ook nog een van de kleinere trends deze winter!

Het fijn van leren items vind ik dat ze vaak veel langer mee gaan en, als je ze op een gegeven moment een tijdje hebt, ook een beetje een vintage look krijgen. Dat ene jasje of die mooie tas worden daardoor alleen maar mooier als je ze langer hebt! Wat is jouw favoriete leren item?

Speak Your Mind

*