Trend: Back to Basics

De mode deze winter is extreem: punk, tartan, biker, etc en……basics. Natuurlijk kun je een shirt met tartan print combineren met een basic spijkerbroek, maar ook een outfit met alleen basic items is fashionable. Witte blousjes, een eenvoudige donkere spijkerbroek, zwarte pumps en een leren jasje, heb jij deze items al in je kast? Het zijn van een paar van die basics waar ik niet zonder kan. Hierbij een lijstje met mijn ´best of basics´:

Trend back to basics 20131030 1

1)      Zwarte pumps (zie foto). Natuurlijk is een paar pumps met naaldhak erg mooi, maar als je net als ik een citygirl bent kun je beter voor een paar schoenen met wat stevigere hakken gaan. Ik verbaas me er namelijk nog altijd over hoe naaldhak-onvriendelijk de meeste steden zijn. De meeste pleinen en winkelstraten zijn funest voor je elegante naaldhakken. Bovenstaand paar heb ik al een tijdje en ik kan er flink mee doorstappen, zelfs in straten met kinderkopjes!

2)      Witte blouse. Elegant, tijdloos en chic. Met een nette broek naar je werk of een jeans in je vrije tijd. Ik kan niet zonder.

3)      Cardigans. Liefst in alle kleuren, om eindeloos veel mee te combineren.

4)      Blazer. Hoeft wat bij betreft niet persé zwart te zijn. Om eerlijk te zijn is mijn favo een blauwe. Dat is ook zo’n item wat je zowel bij een nette als een casual outfit kan dragen.

5)      LBD. Dat is natuurlijk dé klassieker! Vooral met de feestdagen in aantocht mag die eigenlijk niet in je garderobe ontbreken. Ben je al bezig met je kerstoutfit? Dan kun je bijvoorbeeld je LBD combineren met een paar glitter heels.

Trend back to basics 20131030 2

1 2 3

Wat zijn jouw favoriete basic items?  En hoe combineer jij ze?

Speak Your Mind

*