Move over statement ketting!

20140731 move over statement ketting1 2 3
Ok, ik ben het niet helemaal eens met deze titel, maar vond hem zo lekker klinken. Anyway, wat ik eigenlijk bedoelde te zeggen is dat naast de vele statement sieraden die je overal ziet er ook een contra trend: de fijne kleine kettinkjes en armbandjes. Deze bestaan vaak uit een dun goud(kleurig) of zilver(kleurig) kettinkje met bijvoorbeeld een dun hartje, sterretje, etc. er aan.

Dit soort sieraden geven je outfit een classy en elegante uitstraling. Hierdoor zijn ze vooral goed te combineren met klassieke kledingstukken als een witte blouse, LBD, eenvoudig topje, etc. Vermijd kledingstukken met drukke prints, deze zorgen ervoor dat het sieraad(je) in het niet valt en dat is natuurlijk zonde van zo’n mooie eyecatcher! Wat mij betreft is dit ook echt een van die sieraden waar je wel een beetje in mag investeren. Helemaal uit de mode raken ze namelijk nooit en ze matchen met heel veel verschillende outfits! Zelf heb ik laatst een paar oorbellen bij Anna+Nina gekocht, waarbij de ene oorbel een ruitje aan de onderkant heeft een de ander een zeshoek (de Geometric Mismatch Earrings). Anna+Nina is trouwens sowieso een bezoekje waard (zowel online als offline).

Nu gooi ik de statement sieraden natuurlijk niet uit mijn sieradenkistje! Wat ik zo fijn vind is dat de kledingstukken waarbij een dun sieraadje niet past, een statement ketting vaak geweldig staat. Niemand heeft gezegd dat je moet kiezen toch? ;)

Wat is jouw favo? Statement sieraad of iets verfijnder? Of misschien ook wel allebei?

Speak Your Mind

*