Mode Enquête- november

Het is weer tijd voor een nieuwe mode enquête! Dit keer met een aantal vragen met een speciaal sinterklaas tintje. Laat je antwoorden achter in de comments. Duik die kast/beauty case dus weer in en tellen maar. Ik ben benieuwd!

Liefs,
Larissa

Mode enquete 20131127

1 2 3

Enquête:
1) Sinterklaasavond. Trek jij een speciale outfit aan?
a) Nee
b) Weet ik nog niet
c) Ja, maar niets chics
d) Ja! Ik gebruik iedere gelegenheid om me van mijn beste kant te laten zien

2) Hoeveel nagellakjes heb jij?
a) 0-2
b) 2-5
c) 5-20
d) meer dan 20

3) Hoeveel tijd besteed jij gemiddeld aan het inpakken van een kadootje?
a) 0-3 minuten
b) 3-8 minuten
c) 8-15 minuten
d) meer dan 15 minuten

4) Je vriend verrast je op vrijdagmiddag op je werk/school om je mee te nemen naar een zonnig oord. Hij heeft je koffer voor je ingepakt. Wat mag hij echt niet vergeten zijn?
a) Paspoort
b) Bikini
c) Portemonnee (die van jou of die van hem:) ). Zodat je nieuwe outfits kan kopen.
d) Mijn vriend mag überhaupt mijn koffer niet inpakken. We gaan eerst langs huis, of we dan te laat zijn voor het vliegtuig of niet.

5) Hoeveel nieuwe kledingstukken heb je in de afgelopen maand gekocht?
a) geen
b) 1-2
c) 3-5
d) meer dan 5

Heb je vooral a geantwoord? Je bent waarschijnlijk wel met mode en kleding bezig, maar op een efficiënte en praktische manier.

Heb je vooral b geantwoord? Je zit redelijk op het gemiddelde. Mode en kleding zijn belangrijk voor jou maar je hebt ook nog heel veel andere interesses en bezigheden.

Heb je vooral c geantwoord? Je bent bovengemiddeld geïnteresseerd in kleding en mode maar hebt ook nog tijd/plaats in je kast over voor andere dingen.

Heb je vooral d geantwoord? Je ademt mode en kleding en waarschijnlijk mag het af en toe best een tikkeltje minder. Is je bankrekening ook heel blij mee.

Comments

 1. Dit vind ik heel erg leuk en origineel! :) Mijn antwoorden:

  1 B
  2 C
  3 B
  4 A
  5 D

  Ik ben dus vooral B, en dat klopt als ik de uitslag zo lees! Die D bij 5 was een uitschieter, begin deze maand ben ik namelijk eens flink losgegaan (bij de Primark). Normaal doe ik geen hele shopsessies maar koop ik af en toe een kledingstuk wat ik graag wil hebben :)

  X Rosanne

Speak Your Mind

*