Liefde voor: Tassen!

De titel van deze post zegt eigenlijk al genoeg voor veel vrouwen. Ik hou van tassen! Hoeveel tassen heb jij eigenlijk? Of kan ik misschien beter vragen of je weet hoeveel tassen je hebt? Loop je na het lezen van deze vraag rood aan? No worries, je zult niet de enige zijn. Wanneer ik een groot warenhuis, een accessoires winkel of een boutique binnenloop is de tassenafdeling meestal onbewust (ok, eerlijk, ook vaak bewust) de eerste die ik bezoek.

Tassen

1 2 3 4 5 6 7 8

Toch heb ik een soort van haat-liefde verhouding met mijn tas. Als ik op de fiets zit, hangt hij toch eigenlijk altijd in de weg, als ik een grote tas bij me heb kan ik niets terugvinden en als ik een kleine tas mee heb is hij eigenlijk altijd overvol. Aan de andere kant, ik zou niet zonder kunnen! Niet alleen omdat een tas praktisch is om spullen in mee te nemen, maar ook omdat een mooie tas een outfit vaak maakt of breekt. Shoppers, clutches, schoudertassen, handtassen, leren tassen, stoffen tassen, ik heb ze allemaal nodig! En ook een rugzak mag wat mij betreft niet ontbreken (gelukkig is die ook weer helemaal fashionable).

Mijn favo is op het moment een bruine leren tas, een beetje vintage-achtig model. Ik kan hem zowel als handtas als schoudertas gebruiken. Zo eentje waar je aardig wat in kwijt kan, maar die ook weer niet zo groot is dat mensen zich afvragen of je op vakantie gaat. Hij stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en ook nu ik hem al een paar weken heb is de liefde nog niet over. Ik houd nu eenmaal van tassen (ook al zijn ze af en toe te klein/groot/vol)! Wat is jouw favo tas? Of kun je überhaupt niet kiezen? En wat mag er wat jou betreft niet ontbreken in je tas?

Speak Your Mind

*