Last minute kadootjes – voor haar

O, o morgen is het sinterklaasavond en je hebt nog geen kado? Wij hebben wat tips voor je op een rij gezet voor last-minute kado’s voor haar (je moeder, oma, tante, beste vriendin, enz.).
20141204 last-minute gifts

Je bent druk met school en/of werk, vrienden, feestjes en vergeet je even hoe snel de tijd gaat en dan is het dus opeens 4 of 5 december. Te laat om nog wat te bestellen online. Met deze kadootjes score je, en veel dingen kun je in de supermarkt krijgen!

  • Koop een mix voor koekjes of muffins/cupcakes en een aantal dingen om deze te decoreren. Daarnaast koop je een leuke koekjestrommel. Je bakt de koekjes/muffins/cupcakes en decoreert deze bijvoorbeeld in de lievelingskleuren van degene voor wie het kadootje is. Als je stiften of lettertjes koopt die eetbaar zijn kun je je baksels personaliseren met bijvoorbeeld iemands naam of een boodschap
  • Ben je een beetje creatief (of heel goed met plaatjes zoeken op het internet)? Maak dan een mooie tegoedbon voor een etentje. Moeders, oma’s en vriendinnen vinden vaak niets leukers als met jou op stap gaan. Heb je niet zo veel budget? Dan kun je een tegoedbon maken voor een home-cooked meal. Je kunt bijvoorbeeld ook met je vriendin naar de bios gaan. Altijd goed.
  • Maak een verwenbox. Regel een kartonnen doos, doe hier een fles wijn, dvd, nootjes en chocolaatjes in en strooi er nog wat versiersel overheen. Maak de doos dicht en pak deze in.
  • Houd degene voor wie jij een kadootje moet kopen van lezen? Boeken kun je tegenwoordig ook vaak in de supermarkt kopen. Ideaal last-minute kadootje dus.

Heb jij nog tips voor last-minute kadootjes? Of bereid jij je kadootjes al lang van te voren voor?

Speak Your Mind

*