Kapperangst en kapsel voor deze winter

Wij vrouwen hebben een beetje een haat-liefde verhouding met de kapper. Aan de ene kant wil je er verzorgd uitzien en een trendy coupe hebben, aan de andere kant ben je als de dood dat je kapper te veel af knipt of de kleur net niet zo uitpakt als je wilde. Maar ga je binnenkort weer naar de kapper en ben je toe aan een nieuwe coupe? Doe hier dan wat inspiratie op. Ga je voor kort of lang? Kleur of naturel? Deze winter kun je zo’n beetje alle kanten op(letterlijk!).

Haar 20131106

1 2 3

Halflang haar is helemaal terug. Met een beetje nonchalante slag zie je er super trendy uit. Het fijne van een half lang kapsel is dat het erg praktisch is. Je kunt het in een staartje doen, als je bijvoorbeeld gaat sporten, maar als je het los draagt gaat het niet zo snel klitten als bij lang haar.

Heb je lang haar? Ga dan deze winter voor een lage paardenstaart of een vlecht! Een kort koppie aan de andere kant, zien we vaak  met een pony, in felle kleuren of gecombineerd met een hoed of tulband. Sowieso worden er veel kleurijke kapsels verwacht deze winter. Wil je eens totaal iets anders, ga dan dus voor een bob of punk kapsel met een heftig kleurtje!

Speak Your Mind

*