Insider’s Tip van de Maand-september

De winnaar van Insider’s Tip van de Maand van de maand augustus is bekend. Dat betekent ook dat het tijd is voor een nieuwe ronde met 5 nieuwe blogs. Ben je nog niet bekend met Insider’s Tip van de Maand dan nog even een korte uitleg van deze actie. Voor onze Insider’s Tip actie selecteren we vijf blogs die nog niet zo groot zijn als ze, naar de mening van het insidefruits team, zouden moeten zijn. Om deze blogs beter op de kaart te zetten laten we jullie een keer in de maand kennis maken met vijf blogs. Nadat je deze post hebt gelezen en de blogs hebt bekeken kun je stemmen op jouw favoriet.bannerWhitney Valerie: Whitney Valerie’s blog valt niet onder een thema samen te vatten. Van eten tot hotspots, van mode tot interieur inspiratie en nog veel meer! En dan hebben we het nog niet eens over de mooie foto’s.

Styled by Kyshana : Kyshana weet zeker weten de sexy maar sophisticated look te rocken. Crop tops, zwarte short of colour blocking, Kyshana komt zo een beetje overal mee weg en ziet er altijd stunning uit.

Oh Say Can You See: Nou Ypie, we can definitely see! Ypie is degene met de meeste beauty posts in deze editie van Insider’s Tip.  Maar naast beauty en fashion posts, schrijft ze ook ander soorten posts, zoals bijv. Haar eigen editie van He, he het is ok(Glamour).

Miss Happinez : Van de naam van Leila’s blog wordt je alleen al vrolijk. Ze blogt dan ook over lifestyle, beauty en….. happiness.  En daarnaast kun je ook nog af en toe een leuke give-away vinden op haar blog.

Linlicious Style : Linda’s foto’s bevatten altijd een vrolijke noot, of het nu is vanwege de mooie pastelkleurtje of haar enorme glimlach. De thema’s van haar blog focussen zich vooral op mode en lifestyle en alles wat daar bij in de buurt komt!

Breng snel jouw stem uit!

Comments

  1. Superleuk dat ik hier tussen sta, ondanks dat het de laatste tijd een beetje rustig is op mijn blog! :)

  2. Ik vind het zo leuk dat ik genomineerd ben! Heel erg bedankt :)

  3. Zooo leuk dat mijn blog genomineerd is ! :-D

  4. Het kwam voor mij heel onverwachts maar ik vind het heel leuk dat ik genomineerd ben! Erg bedankt!

  5. Het kwam voor mij heel onverwachts, maar ik vind het heel leuk dat ik genomineerd ben! Erg bedankt!

Speak Your Mind

*