Insider’s Tip van de maand- maart


Banner March

Nieuwe maand, nieuwe blogs. Sinds jullie ook zelf blogs aan kunnen melden, hebben we al een aantal leuke tips gehad. Dank daarvoor! Voor de nieuwe lezers: iedere maand selecteren we bij Insider’s Tip van de Maand vijf blogs die ons inspireren, maar vaak nog niet zo bekend zijn als ze zouden moeten zijn. Op deze manier leren onze lezers nieuwe blogs kennen en kunnen dan hier voor hun favoriete blog stemmen. Laat je dus inspireren door deze vijf super leuke blogs en stem op jouw favoriet! Volg ons ook op onze nieuwe Facebook pagina.

Red Fashion Head: Red head Janouk’s blog is wat je noemt van alle markten thuis. Beauty, Fashion en nog vele andere dingen. Wat wij ook erg leuk vinden is dat ze heel veel budget tips heeft. Echt een aanrader voor de fashionista die wat minder te besteden heeft.

Spellbinded: Als je de eerste keer op Chiara’s blog Spellbinded komt valt het design eigenlijk al gelijk op. Clean, maar toch heel erg origineel en catchy. Haar stijl bestaat meestal uit een vleugje rock chick met af en toe een paar super sexy items.

Frunettte: Frunettte (met 3 t’s) is Taria-ann’s blog over mode. Wij vinden het geweldig hoe zij iedere keer weer een totaal andere outfit weet neer te zetten met een totaal andere stijl zonder haar eigen stijl uit het oog te verliezen.

DEAU/dominiquecandido: Dominque combineert outfit met inspiratie foto’s en wishlists. Hierdoor krijg je als lezer een goed gevoel van wat haar persoonlijke stijl is. Ook houden we er van hoe ze items van H&M en Zara weet te combineren met, bijvoorbeeld, een Stella McCartney tas.

A little bit of Britt: Britt is de jongste blogger van deze Insider’s Tip, maar zeker al een fashionista in hart en nieren. Ook weet ze haar liefde voor reizen moeiteloos over te brengen (op het moment zit ze in Amerika). In haar outfits weet ze vaak girly met stoer te combineren.

Stem hier op jouw favoriet.

Comments

  1. Britt is echt een coole kikker

Speak Your Mind

*