Insider’s Tip van de Maand-juni

Na een super spannende beauty bloggers Insider’s Tip van de Maand in mei, hebben we nu een nieuwe Insider’s Tip voor jullie klaar staan. Ben je nog niet bekend met Insider’s Tip van de Maand dan nog even een korte uitleg van deze actie. Voor onze Insider’s Tip actie selecteren we vijf blogs die nog niet zo groot zijn als ze, naar de mening van het insidefruits team, zouden moeten zijn. Om deze blogs beter op de kaart te zetten laten we jullie een keer in de maand kennis maken met vijf blogs. Nadat je deze post hebt gelezen en de blogs hebt bekeken kun je stemmen op jouw favoriet.

bannerjune
A Tale of Two Shoes: Ben je op zoek naar een blog waar de creativiteit vanaf spat? Dan ben je bij A Tale of Two Shoes aan het goede adres! Naast een liefde voor mode en beauty, springt bij deze blog liefde voor tekenen en illustreren van je scherm af.

Without Elephants : Céline’s blog is wat ons betreft een echte lifestyle blog: beauty, mode, food en persoonlijke posts wisselen elkaar af en daardoor blijf je terug komen op Without Elephants. En van haar ontbijtrecept van 30 mei worden we erg hongerig….

Inspiired by Life : Wij houden wel van een beetje girly roze en een vrouwelijk tintje op een blog. Manon’s blog is de perfecte combi van een girly stijl met volwassen inhoud. We zijn ook heel erg blij met haar beauty finds die ze regelmatig post want let’s face it, niet iedereen kan zich Chanel veroorloven.

Llittle Blonde: Deze blog van blonde girl Lisa, viel ons op door de super mooie foto’s. We vinden het heel erg inspirerend hoe zijn een vrouwelijke LBD combineert met een stoer leren biker jack.

Boring THNGS: Ook Rachèl’s foto’s blijf je met open mond naar kijken. Door de cleane lay-out vallen haar foto’s gelijk op en blijf je scrollen naar de volgende post, en de volgende post, en de volgende post….. En dan maakt haar blog alles behalve boring!

Laat weten wie jouw favoriet is en stem!

Comments

  1. super bedankt voor de nominatie!! ((((:

    xxx Anna
    A Tale of Two Shoes

Speak Your Mind

*