Insiders Tip van de Maand-januari

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van Insiders Tip van de Maand. Ook deze maand presenteren we jullie vijf geweldige blogs die ons inspireren met hun creatieve en unieke posts en outfits, maar vaak nog niet zo bekend zijn als ze zouden moeten zijn. Laat ons weten wat jij de leukste blog vindt. Je kunt hier stemmen. De winnaar wordt uitgebreid gepresenteerd in een post op onze blog en krijgt daarnaast een maand lang een ereplek met foto in onze sidebar op de homepage van insidefruits. Je kunt stemmen tot en met 2 februari!

Natuurlijk willen we ook Jan nog feliciteren met haar overwinning! Klik hier voor de uitgebreide post over haar blog.

banner

Addicted to Fashion: Chris is een van die bloggers die posts schrijft waarvan je het gevoel krijgt dat ze persoonlijk tegen je praat. Daarnaast vinden wij het leuk hoe ze je meeneemt op reis, naar de markt en op haar zoektocht naar modeinspiratie op het internet. Tip: ben je op zoek naar een kadootje voor je lief? Of zou je hem graag wel eens in iets anders willen zien dan in dezelfde soort shirtjes? Kijk dan eens bij de rubriek Style your Boyfriend.

Nathalie Kemna: Nathalie’s blog is precies wat wij zoeken voor Insiders Tip: mooie foto’s, eigen stijl en originele posts. Soms zie je op blogs hele mooie outfits, maar persoonlijk willen wij ook altijd weten hoe dat mooie item nu voelt en beweegt. Ook al kun je het stofje niet voelen, Nathalie’s outfit video’s zorgen ervoor dat je precies ziet hoe het item beweegt als je het aan hebt.

The Profashional: Zoals jullie misschien al gemerkt hebben tijdens de laatste twee edities van Insiders Tip van de Maand zijn wij gek op nieuwe blogs. Het gevoel dat je eindelijk weer zo’n onontdekte parel hebt gevonden is zo fijn. Dit gevoel kregen wij ook bij Tara’s blog. Tara geeft je eind van de maand een overzicht van al haar outfits waar je genoeg inspiratie uit kunt halen!

KEY ARE: Ben jij een wat stoerdere fashionista? Dan ben je op Kim’s blog aan het juiste adres. Kim is het levende bewijs dat trendy niet altijd torenhoge hakken en perfect gestijlde nagels hoeft te zijn. Wij houden van Kim’s eigen stijl en vinden het fijn dat ze niet bang is om voor stoerdere looks te gaan. Girly en sportief gaan heel goed hand in hand!

Tiny Heart Beats: Ishara is een van die blogsters waarvan je denkt: hoeft die dan helemaal geen moeite te doen om er leuk uit te zien? Het lijkt wel of het haar geen enkele moeite kost om de laatste trends te volgen en er super fashionable uit te zien. Ook vinden we haar posts over tripjes naar bijvoorbeeld Londen erg leuk, maar we worden er stiekem ook wel een beetje jaloers van…..

 

Breng hier je stem uit!

Comments

  1. Nathalie Kemna <3 <3 <3 Love her style <3

  2. Done, succes!!

  3. Nathalie!!

Trackbacks

  1. […] the cookies before voting. Otherwise the voting does not work. You can do this by clicking HERE.  You can vote till the 2nd of Februari. THANK YOU SO MUCH FOR VOTING AND FOLLOWING!!!! […]

  2. […] the cookies before voting. Otherwise the voting does not work. You can do this by clicking HERE.  You can vote till the 2nd of Februari. THANK YOU SO MUCH FOR VOTING AND FOLLOWING!!!! […]

Speak Your Mind

*