Insiders Tip van de Maand-februari

Nieuwe maand, nieuwe blogs. Sinds jullie ook zelf blogs aan kunnen melden, hebben we al een aantal leuke tips gehad. Dank daarvoor! Voor de nieuwe lezers: iedere maand selecteren we bij Insider’s Tip van de Maand vijf blogs die ons inspireren, maar vaak nog niet zo bekend zijn als ze zouden moeten zijn. Op deze manier leren onze lezers nieuwe blogs kennen en kunnen dan hier voor hun favoriete blog stemmen. Laat je dus inspireren door deze vijf super leuke blogs en stem op jouw favoriet! Volg ons ook op onze nieuwe Facebook pagina.
insiderstipfebbanner

selinstyle: Bij jonge moeders denk je al snel aan grote truien, jeans en comfortable gympen. Niets is minder waar voor Selinde! Job, kinderen, leuke blog en nog leukere outfits, Selinde doet het allemaal en laat zien dat er modieus en trendy uitzien voor iedereen bereikbaar is!

lifeofroshelle: Sjiek en elegant of juist casual chic, Roshelle’s outfit posts zijn super afwisselend en daardoor is het iedere keer weer een verassing wat voor inspiratie ze ons nu weer geeft. We vinden haar enkellaarsjes en leerachtige broek hartstikke leuk!

reinadelamoda: Ook Elma is een voorbeeld voor vele fashionable jonge moeders. Ze is niet bang om for een goede statement outfit te gaan en ziet er altijd super trendy uit, maar gelukkig wel met haar eigen stijl. Van bloemenjurkje tot zebraprint, Elma weet precies hoe ze het moet combineren! Ben je onder de indruk van haar stijl? Ze is ook een professionele stijladviseur en heeft haar eigen bedrijf: The Style Doctor.

styleliner: Professioneel design, mooie foto’s en afwisselende posts, daar worden wij bij insidefruits blij van! Was je nog niet bekend met Eva’s blog? Dan heb je net een hele leuke winactie misgelopen. Gelukkig heeft ze ook heel veel andere leuke posts die niet alleen gaan over waar je de leukste items kan scoren maar ook hoe je zelf de leuke items DIYs maakt.

dresslikemi: We zouden ons maar al te graag kleden als Mireille! Dress Like Mi is zo een blog die je laat zien hoe je er zonder al te veel poespas super uitziet. Mireilla is dan ook een enorme inspiratie voor veel meiden die ’s ochtends voor hun kast staan en denken “wat moet ik vandaag weer aan”?

Klik hier om te stemmen!

Comments

  1. Wat leuk dat ik genomineerd ben, bedankt! En good luck allemaal, may the best win!
    xoxo Mireille

  2. Leuk zeg, dat mijn site genomineerd is! Thanks! x Selinde

  3. Super leuk dat styleliner genomineerd is! Dankjewel!! X

  4. Hee, wat leuk! Super bedankt voor de nominatie! xx Elma

  5. Jaaa, wat leuk dat ik ben genomineerd! :-)

  6. Leuke post, ik vind vooral Styliner van Eva een erg mooi blog:) xx

Speak Your Mind

*