Insiders Tip van de Maand-december

Na een succesvolle eerste editie van Insiders Tip van de Maand, waarbij ruim 400 fashionista’s voor hun favoriete blog gestemd hebben, is het nu tijd voor een tweede editie. Ook deze maand presenteren we jullie vijf geweldige blogs die ons inspireren met hun creatieve en unieke posts en outfits, maar vaak nog niet zo bekend zijn als ze zouden moeten zijn. Laat ons weten wat jij de leukste blog vindt. Je kunt hier stemmen. De winnaar wordt uitgebreid gepresenteerd in een post op onze blog en krijgt daarnaast een maand lang een ereplek met foto in onze sidebar op de homepage van insidefruits. Je kunt stemmen tot en met 5 januari!

Natuurlijk willen we ook Manon nog feliciteren met haar overwinning! Klik hier voor de uitgebreide post over haar blog.

banner

 

 

 

High Heels Dark Chocolate: Alleen de naam van deze blog, maakt High Heels Dark Chocolate wat ons betreft al een topper. Isabelle’s stijl laat zich het beste omschrijven als een combi van casual chic met een fleugje biker chick. En we love it! Niet alleen haar geweldige outfit posts inspireren ons, maar ook haar reis en DIY posts (bijvoorbeeld degene waarbij ze allerlei voorwerpen zwart gespoten heeft).

Peanutbutter and Fairytales: Van Jan’s blog wordt je vrolijk! Het lijkt wel alsof deze girl iedere dag met een grote glimlach op haar gezicht opstaat. Kijk vooral uit naar de grappige details. Luipaardsokken, een telefoonstring (echt!) een top met Sponge Bob, enz. Ze weet deze leuke details te combineren met classy outfits waar wij heel blij van worden.

A Touch of Fashion: Op A Touch of Fashion zie je niet alleen hoe Veronique de meest trendy outfits showt, maar ook welke dingen haar bezig houden. Tripje naar Parijs, Blogger meeting, Hockey week, etc. Hoewel we natuurlijk een beetje jaloers zijn op al die leuke trips (mogen we mee in je koffer Veronique?), zorgt dat ervoor dat we iedere keer weer terug komen op A Touch of Fashion om te kijken wat Veronique nu weer beleefd heeft/aan heeft.

Sarandipity: Ben je op zoek naar inspiratie? Kijk dan eens op Saranda’s blog en let dan vooral op de trend reports! Die laten je zien waar zij haar inspiratie vandaan haalt en geven haar stijl perfect weer, maar zijn voor ons ook een enorme bron van inspiratie. Byebye uren het internet afstruinen naar inspiratiebronnen, hallo Sarandipity!

everydayCHIC: Antoinet combineert originele outfitposts met inspiratiefoto’s en beauty. Hoewel ze pas drie maanden aan het bloggen is, is ze wat ons betreft een van die  blogs die razendsnel zal uitgroeien tot een favoriet bij vele fashionista’s. O, en we love haar overknees!

Heb jij al een favoriet? Stem dan hier

Comments

  1. Erg leuk, bedankt voor de nominatie! :)

    Liefs,
    Antoinet http://www.everydaychic.nl

  2. Heel erg leuk, bedankt voor de nominatie!

    Liefs
    Antoinet

Speak Your Mind

*