Huis 2.0

Binnenkort hoop ik te verhuizen en daarom ben ik al een beetje op zoek gegaan naar wat interieur inspiratie. Het moet trendy zijn, strak maar toch warm, goedkoop maar toch stylish en daarnaast heb ik nog een hoop andere eisen. Maar de vraag is natuurlijk, welke stijl wil ik in mijn huis en nog belangrijker, waar haal ik die vandaan?

Probleem is namelijk dat ik heel veel dingen leuk vind: industriële stijl, retro, orientaals, etc. De kans dat ik daardoor artikelen in verschillende stijlen koop en er uiteindelijk geen enkele stijl meer is in mijn huis is natuurlijk groot. Ik ben benieuwd hoe jullie dat doen? Richt je je huis specifiek op een stijl in of koop je gewoon de meubels bij elkaar?

20140310 interieur

Voor mijn slaapkamer vind ik all-white heel mooi. Het fijne daarvan is dat je eigenlijk altijd wel genoeg kan vinden wat wit is. Wit bed en wit beddengoed heb ik al, dus wat dat betreft hoe ik niet veel meer aan te schaffen. Qua woonkamer weet ik het nog niet zo goed. Aan de ene kant wil ik het rustig en strak houden, maar aan de andere kant hou ik ook wel van een kleurtje en een beetje warmte. Nu kun je bij Ikea natuurlijk genoeg vinden, maar ik wil daar eigenlijk wel een beetje vanaf, want laten we eerlijk zijn, zo’n beetje iedereen heeft zijn huis vol staan met Ikea spullen en ik wil toch wel iets unieks.

Ik vroeg me af waar jullie je meubels meestal kopen? Het liefst iets dat niet al te duur is, maar toch een beetje uniek. Hebben jullie ervaring met tweedehands artikelen kopen op rommelmarkten? En zo ja waar ga je meestal heen? Ik ken de markten in de IJhallen wel en die vind ik erg leuk, maar ik ben benieuwd of jullie nog meer opties hebben?

Speak Your Mind

*