How to: Obelixbroeken combineren

Wie weet heb je ze al een paar keer op blogs en op straat voorbij zien komen: de gestreepte jeans a lá Obelix is helemaal hip. Helemaal leuk natuurlijk, maar wel een beetje tricky te combineren. Het origineel –Obelix dus- is ook niet echt een bron van inspiratie, hij draagt hem met blote buik… Hoogste tijd dus voor wat combinatie inspiratie!

obelix broeken11. 2. 3.

Met zwart/wit als combinatie kun je eigenlijk niet de fout in gaan. Met een mooi (nep)leren bikerjasje geef je je outfit een stoere look. Met een zwart colbertje een meer ladylike aanzien. Voor een meer casual en contrastrijkere look mag denim niet ontbreken. De gestreepte jeans is leuk in combinatie met een (oversized) jeansblouse, of een spijkerjasje. Enne: een paar hoge hakken is een must!

obelix broeken21. 2. 3.

Ben jij meer van de streetstyle look? Dan kun je de streepjesbroek natuurlijk ook lekker eigenwijs combineren met een paar sneakers. Een gilet geeft een stoere of shabby chique touch. Een hoedje of beanie maakt de look compleet. En mocht je dat zwart/witte een beetje zat zijn: met een knalkleur geef je je outfit nog net dat beetje extra pit!

 Wat vind jij van de obelixbroeken? Heb je er al een, of vind je het he-le-maal niks?

Speak Your Mind

*