How to: Jumpsuit combineren

Jumpsuits zijn helemaal leuk, maar soms lastig te combineren. Hier hebben we wat inspiratievoorbeelden verzameld voor jumpsuit styling ideeën voor verschillende gelegenheden.

Business

Jumpsuit_business1. 2. 3.

High heels zijn een must! Niet meteen je hooker heels, maar een hakje hoort er wel bij. Kies voor effen en gedekte kleuren, daarmee kom je wat “serieuzer” over. Met een mooie leren tas en eventueel een trenchcoat maak je je outfit compleet.

Party

Jumpsuit_party1. 2. 3.

Voor een feestje mag je best wel een beetje meer kleur in de stijd gooien! Combineer je jumpsuit met knalkleurige accessoires, of kies juist voor een felgekleurde jumpsuit. Een kleine clutch en een paar hoge hakken, en je bent ready to party! Jumpsuits met spaghettibandjes of strapless exemplaren leggen een sexy accent op je schouders.

 

Casual

Jumpsuit_casual1. 2.

Ook voor een casual dagje is de jumpsuit perfect. Een loszittend exemplaar is lekker comfortabel. Combineer hem met een paar slippertjes, of juist met stoere bikerboots. Ideaal voor een dagje strand, shoppen of een stedentrip. Met een jasje en/of sjaal maak je het geheel wat warme, mocht het ’s avonds toch nog afkoelen.

Cute

Jumpsuit_cute

1. 2. 3.

Voor een superschattige look combineer je je, al dan niet gebloemde, jumpsuit met platte schoentjes. Een paar ballerina’s of brogues geven precies die schattige look. Pasteltinten, bloemetjes en sieraden in vintage stijl geven je outfit de finishing touch.

Hipster

Jumpsuit_hipster

1. 2.

Voor een echte hipster look mag een oversized vest niet ontbreken. Met een paar vintage schoenen, een slappe flaphoed en vette winged eyeliner maak je de look compleet.

 

Kortom, de jumpsuit laat zich heel gemakkelijk combineren. Een kwestie van accessoires en schoenen aanpassen, en je hebt een compleet andere look! Hoe combineer jij jouw jumpsuit?

Speak Your Mind

*