How to: cirkelrokken

Ondanks de vele stoerdere outfits met items als leren jassen, bikerboots, etc. van dit moment, is über vrouwelijk ook niet weg te denken uit de wintermode van 2013-2014. Mocht je wat meer van de girly trend zijn, kies dan voor een cirkelrok a la jaren `50. Schattig, chique en romantisch, dat is de cirkelrok zeker. Maar, zoals met de meeste items, kun je ook voor een stoerdere look gaan. Een cirkelrok geeft je een wespentaille en kan, als je hem goedcombineert, je benen er veel langer uit laten zien! Hierbij wat tips&tricks.How to cirkelrokken 20131129
1 2 3

De klassieke look is natuurlijk om je cirkelrok te combineren met een strakke top die je in je rokje doet. Maar als het allemaal wat spannender mag kun je ook voor een crop top gaan. Ga je voor een schoolmeisjes look? Doe dan een blouse aan met daarover een trui en draag die ook in of over je rok.

Wat ik zelf helemaal super vind en wat ik al bij een aantal andere bloggers heb gezien is een super volle rok, vaak gecombineerd met een blousje en een paar killer heels. Heb jij nog tips voor hoe je deze klassieker het beste kunt combineren?

Pssst…. Weet je dat je nog kan stemmen voor Insiders Tip van de Maand tot en met zondag 1 december? Heb je nog niet gestemd, maar wil je dat wel doen? Klik dan hier.

Speak Your Mind

*