Hot or Not: opengewerkte items in de winter

Ondanks de aanhoudende berichten over een horror winter zie ik best veel meiden met crop tops of cut out boots. Ik vroeg me af wat jullie vinden van het dragen van opengewerkte items in de winter? Vind jij het veel te koud hiervoor of denk je dat het eigenlijk wel kan als je het maar goed combineert. Ik ben er nog niet helemaal over uit. Als je besluit een crop top te dragen in de winter denk ik wel dat het handig is om dit te combineren met een broek met een hoge taille.
zomerkleding in winter1 2 3
Daarnaast zijn de cut out boots nog steeds razend populair, ook bij celebs. Hoewel je ze natuurlijk kunt combineren met een dikke panty vind ik dat persoonlijk niet super charmant en daardoor gaat ook een beetje het effect van de “gaten” verloren.

Hoe doen jullie dat? Dragen jullie deze enigzins zomerse items ook in de winter? En zo ja, hoe combineer je ze?

 

Comments

  1. Ik kwam vandaag op jullie blog door een van de meisje die genomineerd is voor Insiders tip van de maand, kom ik mezelf tegen in deze post. Wat superleuk dat je een outfit van mij hebt gebruikt in dit artikel. Ik heb mijn cut out boots gisteren nog gedragen met een wat dikkere grijze panty met een strikjesprint. Doordat je deze print dan nog door de gaten heen ziet gaat het effect niet helemaal verloren. Als er straks sneeuw ligt zal ik deze laarsjes denk ik niet gaan dragen.

    • Hi Simone,
      Dank je wel voor je leuke reactie! En bedankt voor de tips voor het dragen van cut out boots!

  2. voor de cut out boots zou je ook pantykousen in huidskleur kunnen aan doen of hele huidskleur pantys :)
    je hebt ze in versfhillende diktes

Speak Your Mind

*