Hot or Not: Loafers

Waarschijnlijk heb je ze al een aantal keer voorbij zien komen: loafers. Wat vind jij hier van? Stoer? Kak? Hip? Nerdy? Super elegant of toch een tikje te mannelijk?

Hot or Not Loafers 20131023

1 2 3

Loafers zijn geinspireerd op de klassieke mannenschoen, maar deze schoen is nu ook overgewaaid naar de mode voor vrouwen. Ik heb al een paar celebrities voorbij zien komen in tijdschriften en op tv die loafers dragen: op een hele stoere manier met een boyfriend jeans of wat meer op een schoolgirl manier met een schattig rokje. Hier op de redactie zijn we er ook nog niet helemaal over uit. Een aantal meiden vindt de loafer superleuk en zijn heel blij dat er eindelijk een nette schoen voor vrouwen is naast de klassieke pump. Een aantal anderen draagt ze liever op een wat stoerdere manier… of draagt ze helemaal niet! Ik vind loafers eigenlijk best leuk, maar geef wel de voorkeur aan een model met een hak(je) of een plateauzool eronder, geeft me ook gelijk wat extra beenlengte :).

Heb jij al een paar loafers in je kast? Staan ze nog op je wish-list? Of ben je al uitgekeken op deze trend voordat hij ├╝berhaupt goed begonnen is?

Speak Your Mind

*