Hot or Not: Creepers

Ben je al bekend met het fenomeen creepers? Nee, ik heb het niet over het vervolg op de film Jeepers Creepers, maar over de schoenen. Sinds een jaar zie je ze overal opduiken, de schoenen met enorme zolen, genaamd creepers of bordeel sluipers. Chanel heeft zelfs een goudkleurige variant uitgebracht.

Hot or Not Creepers 20131106

1 2 3 4

Ben jij overtuigd van dit soort schoenen? Ik moet bekennen dat ik er nog niet helemaal overuit ben. De een vindt ze lomp, de ander juist stoer. Vooral in de Japanse en Punk scene zijn de, naar mijn mening, redelijk lompe schoenen helemaal hot. Ze worden overal mee gecombineerd, shorts, broeken en rokjes, en worden vaak als een alternatief voor ballerinas of gympen gezien. Ik ben benieuwd wat de meningen hierover zijn onder andere fashionista’s. Dus wat denk jij? Creepers, hot or not?

Speak Your Mind

*