Het kerstseizoen is geopend: feestjes en what to wear?

Nu sinterklaas goed en wel onderweg naar Spanje is, kan het kerstseizoen pas echt goed beginnen. Borreltje  hier, feestje daar, mijn agenda in december is altijd supervol met allerlei gelegenheden. Vaak moet ik uit mijn werk nog door naar een evenement.

het kerstseizoen is geopend 20130506

1 2 3 4
Het kan dan best wel tricky zijn om overdag je werkoutfit aan the hebben, maar er ’s avonds ook nog een beetje leuk uit te zien zonder dat je je halve garderobe mee moet nemen. Daarom heb ik de laatste tijd wat sieraden accessoires en vestjes/blazers aangeschaft om mijn werkoutfits een beetje op te leuken. Als ik een jurkje naar mijn werk aan heb, trek ik vaak een dikke panty of legging aan. Als ik daarna na een feestje ga vervang ik die door een dunnere panty en vervang ik mijn werkschoenen door een paar hoge pumps. Paar oorbellen in en klaar. Veel van mijn werkoutfits zijn eigenlijk wel op te leuken met een paar oorbellen, statement ketting of een sjaaltje.

Daarnaast kun je natuurlijk als je een broek of een rok draagt een feestelijk shirtje in je tas meenemen en deze voor je weggaat aantrekken. Meestal neemt dit niet zo veel ruimte in. Sowieso heb ik het gevoel dat je met een beetje rood in je outfit er al snel feestelijk en kerst-achtig uitziet. Heb jij nog tips om je outfit op te leuken?

Speak Your Mind

*