Feeling Blue

Heb jij Blue Monday weer overleefd? Afgelopen maandag, de derde maandag van januari, schijnt volgens onderzoek de meest depressieve dag van het jaar te zijn. Krijg jij hierdoor nu gelijk een negatief gevoel bij het woord blue/blauw? Dat is jammer, want met blauw kun je eigenlijk heel veel kanten op en het is ook nog eens super trendy.
20140122 Feeling Blue1 2 3
Veel vrouwen grijpen automatisch naar zwart als ze naar een feestje gaan, een belangrijke meeting op het werk hebben of op date gaan. Natuurlijk moet je zwart niet gelijk uit je kast bannen, maar voor sommige types (zoals ik) is blauw eigenlijk een betere keuze. Ik heb het gevoel dat ik er in een all-black outfit al snel bleek uitzie, terwijl donkerblauw(soms tegen het zwarte aan of ik combinatie met zwart) er al veel beter uitziet. Er zijn eigenlijk twee kleuren blauw die je op het moment heel veel ziet: heel donker (indigo) blauw en juist het tegenovergestelde: een hele lichte, meer ijsachtige blauwtint.

Het donker blauw past natuurlijk wat beter bij de winter, maar kun je ook zeker naar je werk dragen in het voorjaar en de herfst. Het is echt een chique kleur die je met veel andere kleuren kunt combineren en die een perfecte basis is.

IJsachtige blauw is een echte voorjaarstrend! Super clean, vrolijk. Let op! Je hebt een sterke en warme persoonlijkheid nodig om dit aan te kunnen, maar if you can pull this off…. dan zie je er ook gelijk geweldig uit!

Speak Your Mind

*