Fashion Nieuws: De data van begin volgend jaar!

Fashion News

Klaar voor het nieuwe jaar? Heb je nog wat plekjes over in je agenda begin van 2014? Dan zijn hier wat evenementen die je niet mag missen!

13 dec 2013-16 maart 2014: Fong Leng- Fashion & Art.

Ok eerlijk is eerlijk, dit evenement begint dit jaar nog, maar het grootste deel vindt toch echt plaats in 2014. De tentoonstelling is in het Amsterdam Museum in hartje Amsterdam. Mocht je nog nooit in het museum geweest zijn, dan is dit sowieso een tip. De Chinees-Nederlandse Fong Leng is een van de belangrijkste Nederlandse modeontwerpsters van de vorige eeuw. Veel van haar designs zijn niet alleen modeitems maar tegelijkertijd ook echte kunstwerkjes. Er zijn een aantal musea in Nederland die stukken van haar hebben, maar de expositie in het Amsterdam Museum mag je niet missen!

26-27 januari Modefabriek

Dit evenement vindt plaats in de Amsterdam RAI en is een van de grootste mode-evenementen van de Benelux. Hoewel de focus, zover in dit kan inschatten, voornamelijk op business-to-business ligt, is er ook voor de Fashionista genoeg te zien. Daarnaast is het erg fijn dat het in de RAI plaatsvindt, vooral als je van buiten Amsterdam komt. Station Amsterdam RAI ligt er vlak naast waardoor het dus makkelijk te bereiken is.

17 januari-3 maart: Fashion Week(s)

Begin volgend jaar worden de nieuwe collecties getoond. Hoewel de meeste belangrijke Fashion weken in het buitenland zijn, mag je de Amsterdam Fashion Week ook niet missen!

17-24 januari Amsterdam Fashion Week.
6-13 februari New York Fashion Week
14-18 februari London Fashion week
18-23 februari Milaan Fashion week
25-3 februari/maart Paris Fashion week

Speak Your Mind

*