De Isabel Marant pour H&M hype

Ok, je kunt er niet echt omheen, de Isabel Marant pour H&M hype. Mocht je nog niet over de nieuwe gast designer voor H&M gehoord hebben dan heb je de afgelopen maanden waarschijnlijk op een onbewoond eiland gezeten. Anyway, de collectie ligt, of liever gezegd lag, sinds 14 november in de winkel. Op de site zijn op dit moment nog maar zes items beschikbaar. Heb je net naast dat ene item gegrepen? Of kom je net terug van dat onbewoonde eiland en kom je er nu pas achter dat ze bij H&M een Isabel Marant collectie hebben/hadden? Treur dan niet (of in ieder geval niet te lang)! Er zijn best wel wat alternatieven beschikbaar. Ik hoop dat je hier wat inspiratie op kunt doen voor gelijksoortige items.

Isabel Marant 20131120 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Fluffy vest van Isabel Marant pour H&M
2. Vest van DEPT via stylefruits

Hoewel het vest van DEPT niet zo fluffy is als die van H&M denk ik dat hij qua kleur en lengte een goed alternatief is.

 

Isabel Marant 20131120 2

1. Mantel van Isabel Marant pour H&M
2. Mantel van Louche via stylefruits

De oversized mantel van Isabel Marant is super hot. Zoals je al eerder hebt kunnen lezen zijn oversized coats dit najaar en deze winter heel erg trendy. Hoewel de mantel van Louche niet precies dezelfde zakken heeft, geeft hij je wel dezelfde soort look.

 

Isabel Marant 20131120 3

 

 

 

 

 

 

 

1. Trui van Isabel Marant pour H&M
2. Trui van Esprit via stylefruits

Een grofgebreide trui is een musthave voor je wintergarderobe. Warm, comfy en altijd trendy. De trui van Isabel Marant is iets grover en in zwart-wit, maar voor de rest hebben beide truien redelijk dezelfde stijl.
Heb jij nog alternatieven voor de Isabel Marant pour H&M collectie? Of heb je een van de gewilde stukken weten te bemachtigen? Let me know!

Speak Your Mind

*