How to: Hoeden

Je ziet ze op eens overal verschijnen, hoedjes. Ongemerkt is dit modeitem er ingeslepen bij de meeste mode bloggers. Ze worden niet uitgebreid besproken, maar zijn niet te missen. Bekijk de foto’s van de meeste grote Nederlandse blogs maar eens, bijna ieder blogger heeft wel een hoedje. Wij van de insidefruits redactie hebben eens gekeken hoe de meeste fashionista’s hun hoedje dragen en hebben een paar mogelijkheden voor jullie op een rijtje gezet:

How to hoeden1 201312161 2

1) De klassieker
Bij deze outfit ga je voor een klassiek uitziende outfit, met bijvoorbeeld een blazer, en combineer je deze met een zwart, paars of grijs hoedje. Wat doet de hoed in dit geval voor je outfit? Het geeft je net even een beetje extra “edge” waardoor je opvalt en net even iets anders bent dan de massa.

 

How to hoeden2 20131216

1 2

2) De country girl
Bij een country-achtige outfit kan een hoedje natuurlijk niet ontbreken. Dit hoeft echt geen rieten cowboy hoed te zijn maar kan ook een beetje bruinig stoffen exemplaar zijn. Heel leuk om te combineren met een (bloemetjes) jurkje en een paar stoere enkellaarsjes.

 

How to hoeden3 20131216

1 2

3) De nonchalante rockster
Nonchalant bloesje, niet te veel gedoe, basic broek, biker laarsjes en je hoedje en je hebt een beetje een nochalante rockster look. Het bloesje kan een basic bloes zijn, maar je kunt ook voor een bloes met tartan of ruit gaan. Bij deze outfit zorgt het hoedje voor het rock-achtige gevoel.

Ben jij hoedjes fan? Zo ja, wat is je favoriete look?

PS Wist je dat je sinds kort ook blogs voor Insiders Tip van de Maand kan nomineren? Klik hier

Speak Your Mind

*